Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Osijek bez trenera

Pala prva glava u HNL-u: Steinbrückner podnio ostavku!

Tomislav Steinbrückner
Davor Javorović
18.08.2013.
u 23:48

- Ja sam jedini krivac, u šest utakmica primili smo 17 pogodaka, ne želim upirati prstom u nikoga od tih momaka

Pala je prva trenerska glava u HNL-u ove sezone - Tomislav Steinbrückner više nije trener Osijeka. Prelomio je još za vrijeme utakmice, kada je poraz protiv Istre (1:3) u Gradskom vrtu već bio izvjestan, a svoju odluku prvom je priopćio sportskom direktoru Miroslavu Žitnjaku koji je pokraj njega sjedio na klupi.

- Ostavka je neopoziva. Nadam se da će to pokrenuti neke stvari u gradu i klubu na promjene - potvrdio je Steinbrückner svoju odluku.

Osijek je pretrpio peti poraz u šest ovosezonskih utakmica, gol razlika je -10, a od dna HNL-a bijelo-plave dijeli svega jedan bod. Dojučerašnji trener svu krivnju je preuzeo na sebe, nema više živaca boriti se s vjetrenjačama.

- Ja sam jedini krivac, u šest utakmica primili smo 17 pogodaka, ne želim upirati prstom u nikoga od tih momaka iako oni od kojih sam najviše očekivao dali su mi najmanje.

Plaće, nije tajna, u Gradskom vrtu kasne i po pet-šest mjeseci, no Steinbrückner ne vjeruje kako je rezultatski posrtaj posljedica praznih džepova

- U klubu je situacija ista već 20 i više godina, još kada sam ja bio igrač plaće su kasnile. Ali ti momci danas nemaju kunu u džepu, ne mogu djevojke izvesti van. Prije tri dana dao sam dečkima 200 kuna da odu na pizzu - potvrdio je Steinbrückner tešku situaciju u klubu.

Igor Pamić, nekoć igrač bijelo-plavih, drugi put u manje od šest mjeseci, proljetos je u Osijeku pobijedio 4:0, Gradski vrt napušta uzdignutih ruku.

- Znali smo da je Osijek mlada momčad, da će igrati u grču, a mi smo to samo iskoristili - otkrio je Pamić \"recept\" pobjede.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije